Persoonlijke effectiviteit


COACH UW MEDEWERKERS NAAR EEN HOGER NIVEAU

Een van de voornaamste redenen dat mensen zich verbonden voelen aan een organisatie is als er naar hun geluisterd wordt en als er begrip wordt getoond voor de persoonlijke behoefte aan ontwikkeling. Een van de belangrijke dingen die ervoor zorgt dat u het maximale uit uw carrière haalt is performance coaching. Hierin ligt de focus op de sterke en zwakke punten van u en hoe u deze zou kunnen verbeteren. Met onze individuele, vertrouwelijke performance coaching sessies helpen wij u competenties te identificeren, ontwikkelen en verbeteren. 

Build your employees’ strengths with coaching


Ontwikkel de sterke punten van
uw medewerkers via coaching

Hoe werkt Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit gaat om het verbeteren van jouw prestaties door middel van feedback, reflecties en bewustwording. Dit vraagt om onderzoek te doen op jouw persoonlijkheid, drijfveren en overtuigingen die je door de jaren heen hebt ontwikkeld. Vervolgens ga je oplossingsgericht aan de slag met het aanleren van ‘nieuw’ gedrag of afleren van ‘oud’ gedrag. Dit vraagt om een aanpassing waarbij je jouw ‘immuniteiten voor verandering’ doorbreekt. Het resultaat van Performance coaching is dat je duurzaam beter gaat functioneren, daar meer plezier en voldoening van krijgt en zo daadwerkelijk jouw doelen en wensen behaald.

De voordelen

Onze coaches bieden de juiste ondersteuning en een vertrouwelijke omgeving zodat uw professionals hun comfortzone achter zich laten en een prestatieniveau bereiken dat zij anders niet zouden bereiken. Met onze performance coaching stellen wij uw professionals in staat om:

  • Verder te kijken dan hun eigen horizon
  • Over grenzen te gaan die ze aan zichzelf hebben opgelegd
  • Voorbij huidige doelstellingen naar ambitieuzere doelstellingen te kijken

Onze consultants

Onze coaches zijn volwaardige managers met ervaring in multinationale en multiculturele organisaties. Zij zijn getraind om de talenten van uw professionals in hun carrièreomgeving tot bloei te brengen. Ze leveren een individuele, op maat gemaakte aanpak om te voldoen aan de ontwikkelingsbehoeften van professionals. Tijdens een aantal sessies werken de coach en uw professional intensief en doeltreffend samen om sterktes, competenties en talenten te ontwikkelen.

Het ontwikkelen van professionals is onmisbaar voor elke organisatie. Door te investeren in de ontwikkeling van de sterktes en zwaktes van een medewerker kunt u ervoor zorgen dat iemand echte toegevoegde waarde biedt voor uw organisatie. Met onze individuele, vertrouwelijke coaching sessies helpen wij u competenties te identificeren, ontwikkelen en verbeteren.